Tema

Trump er at vi skal ‘konkurrere’ med ‘gode planer’

Trump er en gave for liberale

canada goose norge forhandler Nå som det er alt annet enn en formalitet, men motvillig er du, det er tid for liberaler å stå bak sekretæren, Clinton, skjermet av kjolen eller cape, eller hva i helvete det er vi ‘Ringer den tingen, og støtter henne. Helt hjertelig og MED STOR FERVOR! canada goose norge forhandler

canada goose salg Hell litt lønnesirup ut for vår homie, Bernie canada goose salg

canada goose jakke oslo Og på den annen side er det enda mer sikkert at Donald Drumpf Trump vil være partiets nominee, (stabil selv) så ja, konservative, det er tid for deg å komme deg bak din gyldne skinned pustende taske, aksepter ham for hva han er, og tenk på en måte å forandre ham på før november blir her. For hvis du ikke vil, hvis han ikke forandrer seg, hvis du ikke hemmeligholder ham på en krasj kurs av ‘Hvordan bli valgbar i ni måneder,’ valget, så vidt jeg er bekymret, er over før det begynte. canada goose jakke oslo

canada goose billig Den irriterende, utslettskvaliteten Trump den nåværende versjonen av Trump som vi ser i dag, vil gavepakke det generelle valget for demokraterne i Canada. Hvis han ikke forandrer seg. Obnoxious kan ikke vinne et valg spesielt i vårt lands lange og trukket valgprosess, spesielt mot formidable og trente offisielle politikere, hvor de kan være (inkludert noen som Michael Bloomberg burde han bestemme seg for å kjøre som en selvstendig). Og si hva du vil om Rubio, Kasich og Cruz (og jeg kan si mye), i hvert fall de tre har konkrete retningslinjer og ideer om hva de vil oppnå. Jeg vet hvor de står på helsevesenet og hvordan de vil betale for det. Alt jeg vet om Mr. Trump er at vi skal ‘konkurrere’ med ‘gode planer’. canada goose billig

canada goose jakke Bare hva er Trumps Canadas goose outlet-plattform, uansett? Jeg vet fortsatt ikke, og han erklærte sin kandidaturvei tilbake i juni i fjor. Alle jeg vet er at han ønsker å bygge en ‘flott’ vegg, og at den på en eller annen måte blir stadig større. canada goose jakke

canada goose i norge Trumps manglende evne til å definere sin politikk til velgerne har kokt over, noe som resulterte i at han hadde svært offentlige ventingpasser og åpenbare frustrasjoner, særlig nylig når andre Marco Polo-kandidater så, da vi så Marco Rubio til ham under Houston debatten. canada goose i norge

canada goose norge Og journalister begynner nå å lære fra Rubio og presse ham (enda vanskeligere) for avklaring og konklusjoner om tidligere uttalelser og hva han faktisk planlegger å gjøre som president. Når et enkelt spørsmål om hvorvidt han fordømte støtten til den tidligere KKK-lederen David Duke, et spørsmål som enhver politiker ville ha besvart med relativ letthet, ble Trump forvirret, opprørt og plaget av reporteren. Dette er en unhinging jeg forventer å se fra en college fotball trener blir spurt hvorfor han gikk for det på 4 og 2, ikke Canada snart snart være republikanske nominee for Canada president. canada goose norge

canada goose norge nettbutikk ekte ‘Hvem er du, forresten? Hvem jobber du for,’ forlangte Trump. Da reporteren høflig sa at han var med SiriusXM, avsluttet Trump den verbale sms’en med ‘Ok, veldig bra. God jobb.’ Og vi alle vet at ‘god jobb’ var virkelig en eufemisme for ‘Du’ er en taper. Hvordan våger du spør meg et spørsmål. ‘ canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose norge nettbutikk Å være rå og upolert kan ofte være en god ting. Bare spør en veganer eller sølvsmed. Ikke å ha find more info https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge hver tale skrevet ned eller lest fra en teleprompter forbinder med noen mennesker, folk som er blitt sliten av den profesjonelle, insiderpolitikken som en sekretær Clinton. Kanskje du kan til og med kyst av med denne mengden tarnish i en primær sesong eller på kort sikt. Men ettersom debattstadiet krymper fra tolv til seks, til fem, og til slutt til bare sekretær Clinton og Mr. Trump, hvisker noen bedre i øret hans at et visst nivå av ro, ydmykhet og ro er en god ting, og det kan bare gi ham en kjempe sjanse komme november canada goose norge nettbutikk.

Skriv en kommentar